Nova convocatòria de beques per a emprenedors i innovadors socials i tecnològics

L’AMB ha llençat una convocatòria de beques i aportacions destinades al desenvolupament d’iniciatives innovadores per a nous emprenedors que realitzin activitats d’innovació social i tecnològica. Aquesta iniciativa s’enmarca al conveni de col·laboració signat entre l´Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la fundació privada sense ànim de lucre Citilab i l´ empresa International Business Machines (IBM) per tal d´ impulsar la transformació digital de les ciutats.
Les beques tenen una dotació mínima de 5.000 euros i estan destinades a persones (físiques i jurídiques) empadronades o amb domicili fiscal a qualsevol municipi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb base tecnològica i aplicació digital. Aquestes aplicacions poden estar relacionades amb tres àrees de projectes: pràctiques d’innovació social, innovació, reforçament i empoderament de serveis públics, comunitaris i de solucions smarts per a ciutats i comunitats, i, finalment, tendències tecnològiques i de continguts emergents i innovadors.


Termini:  Del 17/01/2018 al 19/02/2018 (ambdós inclosos)
Presentació:  Al registre General de l´AMB en horari de 9-14 h i en dies laborables.
Bases/annexes al següent enllaç web


Un cop es tanqui el termini de presentació, l’òrgan col·legiat de selecció examinarà les sol·licituds i les puntuarà seguint els criteris d’originalitat, creativitat i innovació, el grau de definició del producte o servei, el potencial de desenvolupament, creixement i transparència vers altres àmbits i, finalment, la sostenibilitat i viabilitat del projecte.
Amb la convocatòria d’aquestes beques, la col·laboració publico-privada entre l’AMB, Citilab i IBM fa un pas endavant assolint la fita d’impulsar els projectes d’emprenedoria innovadors i tecnològics i, d’aquesta manera, avança cap al seu principal objectiu de promoure la transformació digital de les ciutats.

Podeu descarregar les bases/annexes al següent enllaç web